Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Den Haag - Wijnproeverijen

Het drinken van een mooi glas wijn is een moment van genieten. Dat weten wij bij Your Choice Catering Den Haag als geen ander. En dat genot willen we graag met u delen. We nemen u op een leuke en interactieve manier mee op reis door de verschillende wijnlanden. We bespreken de kleur, geur en smaak en de druiven komen aan bad. Wit, rood, rosé, prosecco of champagne. Zoekt u nog een leuke invulling van uw teamevent of uw familiedag? Denk dan eens aan een wijnproeverij!

Wijn proeven past bij diverse feesten

Your Choice Catering Den Haag kan uw personeelsfeest of uw familiebijeenkomst extra leuk maken door er een wijnproeverij bij te organiseren. Wijn proeven is een sociaal gebeuren waar u samen van geniet, vandaar dat wij een wijnproeverij speciaal voor groepen houden. Mocht u een zakelijk event hebben, een privé feest of bijvoorbeeld een bedrijfsopening? Dan zou een wijnproeverij daar uitstekend in passen!

Wijn en culinair genot

Your Choice Catering Den Haag kan u bij een wijnproeverij ook voorzien van het nodige culinaire genot. Bourgondisch en uitgebreid wijn proeven kan bijna niet zonder een hartige snack of een uitgebreider hapje. Voor uw wijnproeverij hebben wij diverse wijn & spijs arrangementen in ons aanbod, maar als u zelf speciale wensen heeft voor wat de hapjes betreft, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Hier ziet u de 3 met zorg samengestelde wijn en spijs assortimenten, met daarbij de prijzen.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wat mag u van een wijnproeverij verwachten?

Kennis, enthousiasme en expertise op het gebied van goed eten en drinken, dat mag u van Your Choice Catering Den Haag verwachten. Gepassioneerde sommeliers - met kennis van zaken - stellen een speciale selectie van diverse wijnen samen. Uiteraard mag u zelf aangeven welke wijnen uw voorkeur genieten. U en uw gasten maken niet alleen kennis met de traditionele wijnlanden Frankrijk, Duitsland en Spanje, maar ook met de zogenaamde Nieuwe Wereld wijnen. Zo nemen wij u mee op een wereldreis langs alle belangrijke wijngebieden. Gedurende de drie uur durende proeverij drinkt u niet alleen wijn, u geniet ook van lekker eten en goed gezelschap. En als klap op de vuurpijl steekt u er ook nog wat van op! Wat wilt u nog meer?

De wijnproeverij kost € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.