Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Den Haag - Entertainment

Wat is een feest of event zonder entertainment? Dat is toch als krentenbrood zonder krenten, nietwaar? Your Choice Catering Den Haag maakt van uw entertainment een apart gebeuren. Wij zorgen niet alleen voor de gastronomische kant van de zaak, maar ook voor live muziek, een DJ, toneel, cabaret, noemt u het maar op. Uw familiedag, verjaardag, bruiloft of uw bedrijfsfeest wordt met ons entertainment een spectaculaire belevenis!

Entertainment - niets is onmogelijk

Your Choice Catering Den Haag maakt werk van uw entertainment. Wilt u een speciale coverband of een dansact? Heeft u een cabaretduo nodig voor uw teamevent? Of wilt u een supersonisch springkussen regelen voor de kleintjes? Alles kan! Wij zijn flexibel en denken op elk gebied met u mee, wat uw wensen ook zijn. Van een babyborrel tot een zakelijke netwerkbijeenkomst, elke entertainmentvraag is voor ons een uitdaging die wij graag aangaan. Naast het entertainment kunnen wij bovendien alle partymaterialen, buffetten en drankenarrangementen voor u organiseren. Van elke feestlocatie maken wij een bijzonder sfeervolle plek waar u en uw gasten zich perfect op hun gemak voelen.

Entertainment - meer dan muziek

Een Marco Borsato of Dries Roelvink look-a-like of wilt u het echte werk? Heeft u een country & western band op het oog of wilt u de kinderen amuseren met een geweldige goochelaar? Er zijn honderden activiteiten waarmee u uw gasten kunt verrassen. Wat dacht u van een middagje Hollandse spelletjes of een andere teamactiviteit? Vraag ons rustig naar de mogelijkheden en wij zullen u een passend entertainment aanbod doen. Voor originele ideeën bent u bij ons aan het goede adres!

Entertainment - professioneel en veelzijdig

Your Choice Catering Den Haag is professioneel en veelzijdig, maar altijd persoonlijk betrokken. Die betrokkenheid zorgt ervoor dat we alles tot in de puntjes regelen en steeds met u communiceren over welke stappen wij gaan nemen. Afspraak = afspraak! U hoeft nergens wakker van te liggen, want wij zijn ervaren genoeg om op elk probleem te kunnen anticiperen. Eten, drinken, entertainment, materialen en styling: u heeft nergens omkijken naar met ons aan het roer.

In de afgelopen twintig jaar hebben wij veel ervaring opgedaan. Ons netwerk is zeer uitgebreid en wij maken volop gebruik van onze contacten. Zo kunnen wij onze klanten een scala aan opties bieden en ook nog ervoor zorgen dat de prijs zeer concurrerend is.

Bel ons meteen als u meer informatie wilt hebben en wij geven u, zonder verdere verplichtingen, een eerlijk advies en een offerte op maat.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U krijgt binnen 24 uur een reactie.