Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Den Haag - Bruiloften

Your Choice Catering Den Haag houdt van elk feest. Maar van een bruiloft houden we nét iets meer. Een bruidspaar is telkens weer een speciale opdrachtgever. Als bruidspaar vertrouw je ons namelijk een van de belangrijkste dagen van je leven toe. En dat nemen wij zeer serieus! Wij doen er dan ook alles aan om die grote dag soepel te laten verlopen en jullie te laten genieten van begin tot eind. Kies je voor een intiem, klein familiefeestje? Of willen jullie een geweldig spektakel meemaken, samen met jullie familie en vrienden? Ons maakt het niets uit: wij storten ons er vol overgave in!

Bruiloften - jullie persoonlijke stijl

Your Choice Catering Den Haag gunt jullie de vrijheid om jullie huwelijksdag op de manier te vieren zoals jullie dat willen. De culinaire zaken, het entertainment, de styling, alles kunnen jullie aan ons toevertrouwen. Your Choice Catering Den Haag maakt samen met jullie een draaiboek waarin alles van a tot z vastligt. Willen jullie je huwelijk bezegelen met een ceremonie en een intiem samenzijn? Of toch liever met een dansfeest voor honderden gasten? Wat jullie willen, staat voor ons voorop. Op elk gebied staan we jullie met raad en daad terzijde, zodat jullie verder nergens omkijken naar hebben.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Zo wordt de voorbereidingstijd een ontspannen periode en het huwelijksfeest zelf een geweldige gebeurtenis waar jullie nog heel lang van gaan nagenieten!

Bruiloften - topkwaliteit wedding planner

Your Choice Catering Den Haag telt al decennia lang mee als top cateraar met de kwaliteiten van een echte wedding planner. Of jullie kiezen voor een theatrale, romantische locatie of voor blote voeten op het strand, wij zijn van alle markten thuis. Eten, drinken, muziek, styling, partymaterialen, wij nemen jullie alles uit handen.
Een creatief, pro-actief en enthousiast team staat klaar om van jullie trouwdag een geweldige belevenis te maken. Ieder aspect van jullie bruiloft wordt door hen tot in de puntjes geregeld. Wij denken vooruit en zorgen er gegarandeerd voor dat alles vlekkeloos verloopt. Your Choice Catering Den Haag creëert de sfeer die jullie willen oproepen. Jullie hoeven nergens wakker van te liggen want wij hebben elk onderdeel van jullie bruiloft onder controle. Genieten van elkaar en van jullie gasten, dat is alles wat jullie als bruidspaar hoeven te doen. Daar zeggen jullie toch volmondig "ja" tegen?

Bruiloft - cadeautje van de zaak

Jullie bepalen hoe jullie trouwdag er uit ziet. Wij luisteren goed naar wat jullie willen en hebben als enige doel dat een perfect huwelijksfeest. Your Choice Catering Den Haag past alles aan jullie wensen aan en niet te vergeten aan jullie budget.
En mochten jullie ons de eer gunnen om jullie feest te mogen regelen, dan hebben wij een mooi cadeautje van de zaak voor jullie: een dinertje voor waarbij niet alleen jullie, maar ook jullie ouders alvast kunnen genieten van een heerlijke culinaire avond. Met zo'n voorproefje kan er daarna toch weinig meer gebeuren, nietwaar?

Bruiloft - de locatie

De locatie waar jullie elkaar eeuwige trouw willen beloven, is een van de belangrijkste vragen die bij de planning van de bruiloft aan de orde komt. In de afgelopen jaren heeft Your Choice Catering Den Haag een groot aantal trouwlocaties in iedere regio van Nederland verzameld. Intiem, romantisch, groots, historisch of modern, waar jullie ook voor kiezen, wij regelen het graag voor jullie. Aangezien onze lijst aan locaties nogal uitgebreid is, voert het te ver om elke plek op onze site te vermelden. Willen jullie weten of jullie trouwlocatie nog vrij is of de datum die jullie geprikt hebben? Bel ons meteen en jullie weten het vandaag nog!

Gratis en vrijblijvend advies kan Your Choice Catering Den Haag je met alle liefde geven. En wil je je alleen maar even oriënteren? Aarzel niet om contact op te nemen, want wij helpen je graag!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.