Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Den Haag - Walking dinner

Een vrij nieuw en steeds populairder wordend concept is het walking dinner. Your Choice Catering Den Haag voorziet uw receptie, bruiloft of zakelijke netwerk bijeenkomst van een heus diner terwijl u gewoon vrij rond kunt lopen. Het eten loopt namelijk gewoon met u mee! Op handzame borden geserveerd, zonder bestek, wordt het walking dinner bij u en uw medegasten langsgebracht. Niemand hoeft aan een tafel te zitten en iedereen is vrij om te gaan en staan waar hij of zij wil. Ideaal voor een onvergetelijke avond, ongeacht of het uw privé feest of uw bedrijfsopening betreft.

Walking dinners - het aanbod

Het walking dinner aanbod dat Your Choice Catering Den Haag voor u heeft, is bijzonder ruim. Misschien heeft u wel zin in gemarineerde varkenshaas met bosuitjes? Of in een sappig stukje ossenhaas met portsaus? Wat te denken van een pulletje met onze vermaarde briesoep? Voor wat betreft de samenstelling en het aantal gangen van het walking dinner is de keuze geheel aan u. We hebben alvast drie varianten voor u samengesteld, zodat u makkelijker kunt kiezen. Maar dat wil niet zeggen dat u niet zelf suggesties mag doen. Vraag het ons gewoon als u wilt weten of uw eigen ideeën verwezenlijkt kunnen worden.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinners - dynamisch genieten voor een scherpe prijs

Ons team bereidt een walking dinner voor u dat geschikt is voor zo ongeveer elk feest en ieder event. Culinaire hoogstandjes die perfect op smaak opgediend worden voor een bedrag vanaf slechts € 19.50 per persoon. Is uw gezelschap groter dan 50? Dan is onze chef bij dat bedrag inbegrepen. Is uw groep kleiner dan betaalt u voor de kok € 25,- per uur.

Een walking dinner betekent dynamisch genieten, want u kunt gewoon met iedereen praten en eten tegelijk. Het aantal gangen bepaalt u zelf. Onze ervaring leert dat u met ongeveer acht gangen voor iedereen een meer dan volwaardige maaltijd aan uw gasten presenteert. Een walking dinner is de perfecte combinatie van een borrel en een diner. Een top-avond dus!

Het walking dinner in de praktijk

Onze fantastische keukenbrigade maakt het walking dinner, geheel of gedeeltelijk, op locatie. Beschikt u niet over een keuken op uw feestlocatie, dan nemen wij die eenvoudigweg mee. Net als de afwas na afloop! Your Choice Catering Den Haag gaat in nauw contact met u over de menukeuze en het aantal gangen in overleg. Wij passen ons geheel en al aan uw wensen en uw budget aan. Wij leggen de lat hoog en willen u een weergaloze avond bezorgen waarbij u niet alleen gastronomisch in de watten wordt gelegd, maar ook kunt genieten van iedereen die aanwezig is. Kijk rustig in ons walking dinner aanbod en laat u inspireren!

Walking dinner - drankje erbij

Your Choice Catering Den Haag kan u desgewenst voorzien van een drankenarrangement bij uw walking dinner. Een speciaal aanbod dat we u mogen doen, noemen wij het Onbeperkt Hollands assortiment. Dat houdt in dat u tijdens uw feest onbeperkt van dit arrangement mag genieten voor h=de uiterst scherpe prijs vanaf € 7,50 per persoon. Materialen die daarbij nodig zijn, leveren we daarbij natuurlijk ook aan. U krijgt van ons, zoals u dat gewend bent, een totaalplaatje!

Your Choice Catering Den Haag - de kosten

Het valt niet precies te zeggen hoeveel een walking dinner u gaat kosten. Dat is namelijk onder meer afhankelijk van uw menukeuze en het aantal gangen dat u wilt. Gemiddeld mag u ervan uitgaan dat u € 30,00 per persoon kwijt bent, maar dat is zoals gezegd slechts een indicatie. Voor een precies prijsopgave kunt u ons altijd bellen of mailen. Zo'n offerte kost u niets. Zelfs het telefoontje is gratis!

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.