Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Den Haag - Buffetten

Buffetten - voor elke smaak en elk budget

Your Choice Catering Den Haag heeft een buffet voor elke smaak en elk budget. Voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsopening of uw examenfeest, ongeacht welk feit u viert, wij hebben een geschikt buffet. Uiteraard passen wij ons aanbod aan uw wensen aan; afhankelijk van uw feest, uw smaak en uw budget verzorgen wij voor u het meest ideale buffet voor u. Voor elk wat wils, koud en warm, onze buffetten zijn samengesteld uit evenwichtige gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook prima bij elkaar passen. Voor een geslaagd feest met een heerlijk buffet hoeft u maar een telefoontje te plegen: wij staan voor u klaar!

Buffetten - hoge kwaliteit, lage prijs

De prijs-kwaliteit verhouding van onze buffetten is uitmuntend. Your Choice Catering Den Haag levert maatwerk op elk vlak en beknibbelt niet op de kwaliteit. De ingrediënten zijn vers en van eersteklas niveau, net als onze dienstverlening. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en stel uw eigen buffet samen zoals u dat graag heeft. Ons personeel zorgt ervoor dat alles mooi opgediend en uitgeserveerd wordt, zodat uw gasten niet te lang hoeven te wachten op de door hen gewenste portie. Lege schalen worden zo snel mogelijk weer aangevuld. Met ons is uw feestelijke gelegenheid al bij voorbaat een groot succes!

Buffetten - de mogelijkheden op een rij

Maak uw keuze uit een van de door ons samengestelde buffetten of stel uw eigen buffet samen. Your Choice Catering Den Haag heeft voor ieder budget de juiste buffetten in haar assortiment. Wij bewijzen dat hoogstaande kwaliteit niet ten koste van uw portemonnee hoeft te gaan.

Klik op onze buffetten, kijk, vergelijk en kies:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Voor wat betreft onze facturen hebben we bij Your Choice Catering Den Haag nog een aangename verrassing voor u. De door ons genoemde prijzen zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Het leven is al duur genoeg, nietwaar?

Bel ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!