Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Den Haag - Recepties

Met alleen de geode culinaire invulling is een receptie nog lang niet geregeld. Your Choice Catering Den Haag assisteert u niet alleen bij de hapjes, wij nemen u ook alle andere zaken uit handen. U heeft nergens omkijken naar, want wij organiseren uw receptie tot in de puntjes! Of u nu een receptie bij uw bruiloft houdt of bij uw zakelijke evenement, wij bespreken precies met u wat u verwacht en zorgen ervoor dat uw receptie op rolletjes verloopt.

Ons visitekaartje - een receptie

Your Choice Catering Den Haag ziet het organiseren van een receptie als het ultieme visitekaartje voor ons bedrijf. Een receptie is niet alleen voor u belangrijk, maar ook voor uw gasten. Alles moet soepel verlopen, van de hapjes, de drankjes en de muziek tot en met de ontvangst. Ons team is op elk gebied volkomen thuis. Uw wensen staan centraal en u hoeft niet te vrezen voor onverwachte verrassingen. Een super gestylde en verzorgde receptie die staat als een huis, dat is wat wij vu garanderen!

Recepties - culinaire versnaperingen

Wij hebben uw wensen als uitgangspunt, maar we hebben toch alvast de vrijheid genomen om een aantal borrelassortimenten voor u samen te stellen. Your Choice Catering Den Haag past elk concept graag aan de gelegenheid en uw budget aan. Maatwerk en persoonlijk contact, daar staan wij voor!

Onze borrelpakketten:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - de dranken

Met het drankenarrangement van Your Choice Catering Den Haag kunt u onbeperkt genieten voor een bedrag vanaf € 7,50 per persoon. Dat betreft een unieke actieprijs waar u momenteel van kunt profiteren als u ons Onbeperkt Hollands assortiment kiest. Klik hier voor de details:

Drankenarrangement        

Receptie - attributen en materialen

Serviesgoed, bestek en glazen horen bij ieder borrelassortiment bij de prijs inbegrepen. En na afloop zorgen onze medewerkers ervoor dat alles opgeruimd en afgewassen wordt.

Mocht u naast deze 'gewone' spullen nog andere partymaterialen hebben, dan kunt u deze bij ons tegen een zeer schappelijke meerprijs huren. Your Choice Catering Den Haag heeft partytenten, plantenbakken, tafelrokken, tapinstallaties en vele andere attributen in haar aanbod. Kijk op uw gemak in het overzicht en vraag het ons als u iets wilt huren dat er niet bij staat. Wij regelen het graag voor u!

Materialen        

Receptie - ons team

Ons team is de smeerolie van uw receptie. U kunt uw volle aandacht aan uw gasten besteden, terwijl wij ervoor zorgen dat iedereen gastvrij wordt onthaald. Met of zonder rode loper, wij heten iedereen va harte welkom. Onze mensen zijn geschoold, getraind en zeer enthousiast. Professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Your Choice Catering Den Haag is de beste keuze als u een party & cateringbedrijf zoekt dat een perfecte receptie regelt. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord!