Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Den Haag - Materialen

Your Choice Catering Den Haag heeft diverse partymaterialen voor uw feest. Ook al zijn wij geen materialenverhuurbedrijf, voor onze klanten hebben wij de nodige attributen in ons assortiment. Mogen wij uw feest of uw zakelijke event regelen? Dan kunt u voor bijzonder aantrekkelijke tarieven bij ons diverse partymaterialen huren.

Materialen al extra dienstverlening

Your Choice Catering Den Haag is graag op alles voorbereid. Wij nemen ons werk serieus en willen onze klanten graag op elk gebied van dienst kunnen zijn. Dat wil zeggen dat wij ook de materialen en benodigde attributen voor u kunnen verzorgen. Your Choice catering Den Haag staat niet alleen voor lekker eten en drinken, maar ook voor alle andere zaken die belangrijk zijn om uw feest te laten slagen. Voor serviesgoed, bestek en servetten hoeft u overigens niets extra's te betalen. Die materialen horen bij het cateringconcept dat u bij ons reserveert.

Sfeer en styling

Party styling en het creëren van de juiste sfeer tijdens uw feest of event, behoort eveneens tot de taken van Your Choice Catering Den Haag. We zorgen ervoor dat uw feestlocatie voorzien wordt van styling items die aansluiten bij de aard van het feest en de aard van het gezelschap. Ons team kan in overleg met u de bloemen, slingers, planten en verlichting regelen. Op die manier past de ambiance die tot stand komt perfect bij het feest dat we voor u organiseren. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw locatie om laten toveren in een totaal andere wereld? Laat het rustig over aan Your Choice Catering Den Haag. Daarmee wordt uw bruiloft, teamevent of babyborrel een onvergetelijke gebeurtenis voor alle betrokkenen!

Net iets meer dan catering alleen

Your Choice Catering Den Haag maakt van uw feest een totaalpakket waarbij u nergens omkijken naar heeft. Alle onderdelen kunt u uitbesteden aan ons, zodat u zeker weet dat alles tot in de details perfect verzorgd is. Themafeesten, ludieke bedrijfsopeningen, spetterende examenfuiven, gezellige barbecues, wij maken het allemaal mogelijk zonder dat u er veel aan hoeft te doen. En dat is fijn, want u heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, toch?

Materialen - de kosten

Catering, styling, drank, entertainment en materialen: al deze zaken laat u met een gerust hart regelen door Your Choice Catering Den Haag. Partytenten, verlichting, koelkasten, planten en nog veel meer attributen hebben wij voor u in ons aanbod. En angezien wij een groot netwerk aan leveranciers hebben opgebouwd waaruit we kunnen putten, kunnen we u bijzonder scherpe prijzen aanbieden onze diensten, dus ook voor onze materialen.

Klikt u op onderstaande link voor een volledig overzicht van onze (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)