Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Den Haag - Bedrijfsopening

Gaat u een nieuw bedrijf openen? Heeft u uw winkel verbouwd en wilt u de heropening uitgebreid vieren? Of bent u met uw onderneming verhuisd en wilt u de nieuwe vestiging inzegenen? Wat de aanleiding ook mag zijn, Your Choice Catering Den Haag zorgt voor een geweldige opening uw bedrijf of uw instelling. Met een groots feest of met alleen een zakelijke receptie, ongeacht het aantal gasten garanderen wij u een super geslaagde opening!

Bedrijfsopening - van alle markten thuis

Een kapsalon, winkel, glasfabriek of galerie openen? Verhuizen naar een andere stad of een ander kantorencomplex? Het geregel nemen wij u volledig uit handen en uw aanwijzingen zijn voor ons de richtlijnen waar wij ons aan houden. De personal touch en onze professionaliteit die kenmerkend zijn voor onze werkwijze staan ook bij het organiseren van een bedrijfsopening centraal. Van de hapjes, de drank, het entertainment tot de partymaterialen, u kunt alles aan ons uitbesteden. U heeft nergens omkijken naar want wij nemen u niet alleen de catering maar ook de volledige styling uit handen. Your Choice Catering Den Haag is uw partner vanaf het eerste gesprek tot en met het opruimen en afwassen na afloop van de festiviteiten. Wij zijn van alle markten thuis!

Bedrijfsopening met oog voor kwaliteit en service

Your Choice Catering Den Haag heeft bij elk aspect van uw opening oog voor kwaliteit en service. We staan u met raad en daad terzijde; onze expertise zetten wij graag in om elk detail zo te verzorgen als u dat wilt. U zegt ons hoe u het hebben wilt en wij regelen het vervolgens zonder probleem. Wij denken met u mee en laten niets aan het toeval over. Ons netwerk garandeert u een keur aan leveranciers waardoor wij u voor materialen, entertainment en alle andere zaken een absoluut scherpe prijs aanbieden. U zult aangenaam verrast zijn over de prijzen van onze catering- en stylingconcepten!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Folkloristisch en ludiek

Folkloristische tradities zoals de 'hoogste punt viering' die een lange geschiedenis hebben, zijn voor ons een prachtige gelegenheid om nieuw en oud met elkaar te verbinden. Zo'n gebruik steken wij in een nieuw jasje met traditionele onderdelen. Your Choice Catering Den Haag zou uw bedrijfsopening vergezeld kunnen laten gaan van bijvoorbeeld een activiteit zoals een stormbaan voor uw personeelsleden, animatie voor de kinderen en gastronomische verwennerijen zoals bijvoorbeeld een oer-Hollands snertfeest of een haringparty. Misschien heeft u zelf al eens nagedacht over een leuke manier om uw bedrijfsopening? Bel of mail ons dan met uw vraag en u zult zien dat wij aan creativiteit en flexibiliteit geen gebrek hebben.

Onze offertes en adviezen zijn volledig vrijblijvend. Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!