Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Den Haag - Barbecue

Het hele jaar barbecue seizoen

Kent u dat gevoel? De zon gaat langer schijnen, de vogeltjes gaan fluiten, de avonden zijn langer en de temperatuur gaat langzaam omhoog. Dan wordt het tijd om de barbecue eens af te stoffen en heerlijk te genieten van een mooie lange barbecue avond. Dat gevoel hebben we bij Your Choice Catering Den Haag het hele jaar! Wist u dat een barbecue een perfecte manier is om een tuinfeest te geven, zonder dat het u veel hoeft te kosten?

Verschillende typen barbecues

Bij ons kunt u het hele jaar terecht voor een perfecte barbecue. Waarom zou u niet in december mogen genieten van een kerstbarbecue? Laat de organisatie aan Your Choice Catering Den Haag over en u weet niet wat u beleeft! Of u nou kiest voor de authentieke smaak van de kolengrill of voor het comfort van de gasbarbecue, bij ons kunt u beide typen BBQ reserveren. Voor zowel de geur van de kolenbarbecue als het gemak van de gasbarbecue valt iets te zeggen. Wij voorzien u in elk geval van een barbecue die in tiptop conditie is en waar u, zelfs als u niet zo vaak heeft gebarbecued, prima mee uit de voeten kunt.

Barbecueën kost minder dan u denkt

Wilt u liever niet zelf achter de barbecue staan? Dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid om iemand van onze staf erbij te huren, zodat u zeker weet dat alle vlees, vis en groentes perfect op smaak worden gegrild. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een zeer mooi barbecue arrangement met verse producten en smakelijke bijgerechten. Bij dat bedrag zitten serviesgoed, bestek en servetten inbegrepen, evenals de afwas, want die doen wij voor u! Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook uw barbecue wordt met Your Choice Catering Den Haag een geslaagd smulfeest!

Barbecue arrangementen te kust en te keur

Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij Your Choice Catering Den Haag voorop. De barbecue arrangementen die wij voor u hebben geselecteerd zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor u gemakkelijk een keuze kunt maken. De BBQ pakketten geven u een goed beeld van wat u aan vlees, vis en bijgerechten bij ons kunt krijgen. U bent echter uiteindelijk degen die het ideale barbecue pakket voor uw feest uitzoekt en samenstelt. Klik op de onderstaande linkjes voor de inhoud van onze standaard arrangementen.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

BBQ met alle materialen

Heeft u speciale wensen op het gebied van vegetarische grillproducten of andere dieetvragen? Stel ze ons gewoon en wij zorgen dat er voldoende alternatieven bij uw barbecue arrangement geboden worden. Bovendien beschikken wij over eersteklas materialen om uw barbecuefeest nog leuker te maken. De aankleding, styling en ambiance is namelijk ook door ons te verzorgen. Your Choice Catering Den Haag helpt u graag met partytenten, verlichting, kaarsen, tafelrokken en andere spullen. Zo wordt uw barbecuefeest een totaalplaatje dat helemaal compleet is!

Nagerechten en dranken

Your Choice Catering Den Haag laat u natuurlijk niet alleen genieten van heerlijke spiesen, steaks en vegetarische lekkernijen. Wij kunnen uw barbecue ook voorzien van een koel drankje en een overheerlijk nagerecht. Heeft u er al zin in? Bel ons en wij vertellen u alles over de uitgebreide mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom!