Facebook    Twitter
Your Choice Catering Den Haag Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Goudlaan 20a
2544 EG Den Haag
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Den Haag - Private dinners

Privé diner - ultieme luxe

Hoe vaak wenst u het zich niet? Een privé kok die thuis bij u of bij vrienden een sterrenmaaltijd voor u kookt. En na afloop hoeft u niets zelf op te ruimen. Your Choice Catering Den Haag maakt het mogelijk. Een avondlang genieten van allerlei heerlijke gerechten die gewoon op uw eigen tafel getoverd worden. Verras uw familie, vrienden of uw zakenrelaties eens met een private dinner. U scoort er gegarandeerd punten mee!

Lang tafelen - genieten - private dinner

Your Choice Catering Den Haag heeft een bourgondische inslag, misschien u ook? Wat is er zaliger dan urenlang tafelen met mensen die je lief zijn of met wie je graag een goed gesprek voert? Onze kok maakt intussen de meest smaakvolle gerechten voor u en uw gasten. Wilt u het private dinner ondergaan op een andere locatie dan uw eigen huis? Ook dat is mogelijk. Zelfs op uw bedrijf of instelling maken wij met alle plezier een hoogstaand privé diner voor u. Vlees, vis, groentes, desserts, u kunt kiezen uit tientallen mogelijkheden. En als u durft, mag u uiteraard ook de kok zijn 'surprise du chef' laten bereiden. Wij kunnen u alvast beloven dat u er geen spijt van krijgt!

Uiteraard hoort bij een private dinner een goed glas wijn. De wijnkeuze wordt in onderling overleg met onze sommelier door u zelf gemaakt. Passend bij de gerechten en bij uw smaak maakt onze sommelier een selectie van heerlijke wijnen die u bij het private dinner geserveerd krijgt. Vanaf de amuse tot en met het dessert en de koffie, wij slaan niets over en maken van elk onderdeel een speciale belevenis. De ingrediënten die de kok gebruikt zijn van hoogstaande kwaliteit en natuurlijk dagvers. Naast uw smaakpapillen zullen uw ogen en uw neus een zinnenprikkelende ervaring ondergaan. De gerechten worden als ware kunstwerkjes en heerlijk geurend geserveerd. Het oog wil tenslotte ook wat, nietwaar? En terwijl u geniet, zorgt de chef dat in de keuken alles op rolletjes loopt. Inclusief de afwas na afloop!

Menu inpressie        

Private dinner - wat het kost

Waarschijnlijk denkt u dat een private dinner een kapitaal kost, maar dan hebben wij goed nieuws voor u. Voor elk gezelschap acht personen of voor een bedrag vanaf € 500,00 maken wij een private dinner waar u uw vingers bij aflikt. Your Choice Catering Den Haag neemt alle spullen mee, zelfs als u niet beschikt over een keuken of bepaalde apparatuur mist, kunnen wij deze eenvoudigweg meenemen. In uw eigen vertrouwde omgeving of op een andere locatie van uw keuze leggen wij u met alle plezier volledig in de watten. U weet niet wat u meemaakt!

Private dinner - zakelijk een succes

Hoe vaak neemt u uw zakenrelaties niet mee uit eten? Of trakteert u hen op een zakenlunch? Geweldig natuurlijk, maar een private dinner kan u in zakelijk opzicht veel meer opleveren. Een dergelijke avond geheel verzorgd bij u op uw bedrijf of in de eigen huiskamer heeft een heleboel voordelen die een restaurant niet heeft. Zo maakt u zelf uit hoe u aan tafel zit en heeft u geen last van andere gasten en storende geluiden in een restaurant. Sluit in alle rust zakelijke deals of wissel met elkaar van gedachten onder het genot van een privé diner. Ook de zakelijke liefde gaat door de maag, dat zult u zien!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Heeft u al trek in een culinaire avond in private dinner stijl? Met de amuse van het huis bezorgen wij al een goede entree en de rest volgt vanzelf. Verwen uzelf en anderen met een private dinner en doe ook nog iets goed voor Make a Wish Nederland Wens Diner. Er is geen enkele reden om nog langer te wachten!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.